Islamic mind

april 29, 2011

Hans son har cancer men orkar ändå bry sig

Filed under: Politik,Världen idag — majestrooo @ 12:13 e m
Annonser

6 kommentarer »

 1. Bara shiamuslimska moskéer? Låter som en intern uppgörelse mellan de lurade.

  Kommentar av Roger — april 29, 2011 @ 1:02 e m | Svara

  • enda ”misstaget” i videon, det är inte fallet att en sådan moske är till för shia, däremot kan man säga om det är majoritet av en viss grupp som besöker mosken är det bara naturligt att den får en sådan benämning. Alla moskéer är platser för dyrkan.

   ”Intern uppgörelse” är precis det som media vill få dig att tro, snälla !! Jag antar du är 18+ och jag blir förvånad över dina kommentarer ibland! Du hakar upp dig på detaljer…är det för att du inte hittar något annat fel eller? Du verkar arg.

   Hur kommer det sig att Syrien får mycket uppmärksamhet i media? Kan det vara så att de är allierade med Iran? Hur kommer det sig att moskeerna inte nämnts? Kan det vara så att Bahrain är allierade med USA?

   Kommentar av majestrooo — maj 1, 2011 @ 12:29 e m | Svara

 2. ”Lierade” hit och ”lierade” dit. Självklart! Hur mycket av det som händer i världen är inte politik och maktbegär? Mullor, imamer, präster, biskopar, rabbiner, fariséer……etc etc i all oändlighet.

  ”Alla moskéer är platser för dyrkan”! Pyttsan! Synagogor, kyrkor och moskéer är platser för att visa alla andra ”rättrogna” hur duktig man är att rabbla böner på kommando. (I takt och under överinseende av en böneledare som har ”rätten” att döma de som inte ber på rätt sätt till evig fördömelse och här och nu utkräva ”Guds” straff! ”Mohammed is God’s apostle. Those who follow him are ruthless to the unbelievers but merciful to one another” Quran 48:29″)

  SKRYMTARE! Jag har full förståelse för att Jesus nämner det i Bergspredikan. Det har ingenting att göra med en gudstro från hjärtat. Det är ingenting annat än läpparnas bekännelse och saknar ALLT värde den dagen vi lämnar detta liv och återgår till vår rätta existens.

  Tyvärr tycker inte maktens människor om sanningen. Sanningen skall bekämpas och tystas. Helst ersättas med någon annan ”sanning” för att någon maktgalning skall kunna ta plats i historien. Hur många makthavare har inte genom historien anordnat bokbål för att ”historien skall börja” med just honom?

  Kommentar av Roger — maj 6, 2011 @ 10:25 f m | Svara

  • Du borde läsa mer om Imam Ali ibn Abi Talibs liv för att se vilken gott föredöme det finns i Islam. Trots att hans rätt fråntogs höll han tyst för enheten skulle bestå, han ville inte ha makt. Aj aj aj vad historien har förvrängts, så klart om Islams historia skrivs av förtryckare tycker jag inte det är konstigt att Islam ter sig en ond religion. Den andra halvan av sanningen är att ju hjärntvätt av media, men oavsett så lockar Islam allt fler människor som insett att sekularism är bristfällig och söker sig till något som ligger nära människans sanna natur.

   Kommentar av majestrooo — maj 7, 2011 @ 3:46 e m | Svara

 3. Propaganda förstås? http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article12985634.ab

  Kommentar av Roger — maj 6, 2011 @ 1:37 e m | Svara

 4. Salafister? Talibaner? När ska den mänskliga dumheten ta slut? Eller ska den fira nya triumfer i underkastelsens svaga ljus?

  Bara elak västerländsk propaganda förstås? Det här har heller aldrig hänt…..

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article13004565.ab

  Kommentar av Roger — maj 10, 2011 @ 2:24 e m | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: