Islamic mind

april 6, 2011

Sverige i krig

Filed under: Politik — majestrooo @ 1:08 e m

Saxat från kommentarerna för artikeln
Sverige i Krig

”Någonting är ruttet i staten Libyen”, hade Shakespeare sagt idag.
Och då hade han INTE syftat på den snart 69-årige Herr Muammar Abu Minyar al-Gaddafi.

Vad som idag av internationell kosher-Media beskrivs som ”en FN-sanktionerad aktion mot Libyen” är ingenting annat än en mkt skickligt orkestrerad charad — egentligen är det ett sedan länge och noga planerat anfallskrig.

Att ”den arabiska demokratirörelsen” (ännu ett nyuppfunnet ord av Media) unisont i att stort antal länder SAMTIDIGT skulle ligga bakom alla oroligheter på den Arabiska halvön och i Afrika är ingenting annat än en stor lögn.

Ställ den enkla frågan: Cui bono?
Finns den en gemensam nämnare här — finns det ngn som skulle kunna få ut ngt positivt av att detta område exploderar i ett okontrollerbart krig där alla skjuter på alla?

Allt vad kosher-Media hittills basunerat ut är idel lögner — tro ingenting annat. Aftonbladet skriker om att Gaddafi ”….kan komma att använda senapsgas!” — sagor och krigspropaganda.

Hur kort minne har normalbegåvade individer egentligen — minns ingen längre att anfallet mot Saddam Hussein och Irak grundades på 101-%-igt korrekta fakta som pekade på att denne hade ”massförstörelsevapen” och att dessa inom mkt snar framtid skulle användas mot grannstater, EU, USA, ja hela världen!!
Problemet är bara en liten besvärande detalj: Man har ännu inte funnit några ”massförstörelsevapen” — inget kärnvapen-prgrm, inga gasraketer, inget någonting, INGENTING!!
Faktum är att Irak-kriget är ett av historiens hittills värsta krigsbrott, mot en suverän stat. Och ingen kommer att ställas till svars för all denna meningslösa förstörelse och mord på 100-tusentals människor och utländska soldater.
Enda gemensamma nämnaren är:
De har samtliga dött för israel!

Förestående/pågående anfallskrig mot Libyen är en upprepning på Irakkriget — uppbyggt på/kring enbart lögner.

Hur många har av kosher-Media fått information om allt bra som Gaddafi gjort/gör för sitt land och folk. Inte mkt är nog att korrekt antagande — om ens ngt.
Hur många vet att Gaddafi står bakom t.ex. ett enormt projekt för att konstbevattna ökenlandskap — för att kunna förvandla det till bördig jord och odla allehanda grödor!?!!?? Det har pågått i decennier och är ännu inte på långa vägar klart än….

Och nu är en grupp skickliga — och väl dolda — regissörer på väg att ödelägga och beslagta ännu en nation.

Är det ngn mer som ser ”the big picture” och därmed även VEM som döljer sig bakom uttrycket ”demokratirörelsen”?

Annonser

3 kommentarer »

 1. Hur kommer sig detta hat mot Israel? Quoran är ju en taskig kopia av Toran (bara namnens likhet är ju avslöjande).

  Om nu alla som vill vara judar men inte får vara det skulle sköta sitt och visa sig duktigare och bättre i allt så vore det bra mycket bättre. I stället för att gnälla på alla som inte tycker att Muhammeds lära är det bästa som en människa uppfunnit och istället ägna energin åt något konstruktivt så vore den här planeten riktigt trevlig att vara på.

  Minns att Muhammed började hela cirkusen med att utrusta en armé och utföra ett blodtörstigt anfall mot Konstantinopel för 1.400 år sedan. Före dess fanns inte den här sortens problem som du ojar dig över.

  Kommentar av Roger — april 6, 2011 @ 7:14 e m | Svara

 2. Det här är väl bara Israels fel det också förstås? http://www.dn.se/nyheter/varlden/palestinier-godkande-mord-pa-sina-egna

  Alla är så taskiga mot de stackars lurade.

  Kommentar av Roger — april 19, 2011 @ 7:28 e m | Svara

  • Ja det står ju klart och tydligt.

   Handskriven korrespondens pekar på att palestinska myndigheter gått med på att samarbeta med Israel i mordet på palestiniern Hassan Madhou ”

   Kolla även upp Folke Bernadotte som mördades av israeliska sternligan och kom undan med det.

   Kommentar av majestrooo — april 22, 2011 @ 9:05 f m | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: