Islamic mind

februari 19, 2011

Hänsynslös avrättning av demonstranter

Filed under: Islam,Politik,Världen idag — majestrooo @ 4:08 e m

De så kallade låtsas-muslimerna rider igen.

Denna video dök upp i min Newsfeed och jag vill varna för starka bilder! Kunde bara se videon en gång.

UPPDATERING:
I dagens SvD har det valts att rapporteras om läget i Bahrain. Jag slutade läsa efter det inledande stycket:

Samtidigt kom uppgifter om att en demonstrant ska ha dött av skador i huvudet som han fick i sammandrabbningar mellan säkerhetsstyrkor i byn Sitra i söder. Det är det andra rapporterade dödsfallet i oroligheterna sedan i februari

Det andra rapporterade dödsfallet?!? Uppenbarligen måste de ha missat alla videos som cirkulerat på YouTube senaste veckorna. Men dagstidningar är professionella lustigkurrar och det är synd att många köper allt som skrivs som 100% sanning, det behövs till en bättre medvetenhet hos läsarna!

UPPDATERING #2:

Vidare så pumpar SvD en andra artikel på kort tid om Bahrain låtsasinfo, men inte DN av någon konstig anledning, intressant att DN rapporterar om Libyen men inte Bahrain. Det är ju inte journalisternas fel, de arbetar ju bara åt maskinen och vill tjäna sitt eget levebröd, intressant hur lågt människan kan sjunka – lägre än djuren !

UPPDATERING #3:

Äntligen hoppar DN på tåget och bestämmer sig för att rapportera om detta folkmord. Att det fortfarande rapporteras om två st dödsfall är helt absurt. Jag kan räkna fler än två med alla bilder och filmklipp som cirkulerar. OBS starka bilder! För fler gå till Facebook gruppen FB gruppen, galleriet

VAR ÄR FN/AMNESTY ? VAR ÄR VÄRLDEN? PASSIV HÅLLNING? Nöden är uppfinningarnas moder, men tydligen är inte detta något nödläge eftersom ingen politiker verkar värdera människoliv högt och vill kalla till kris. Alla människor som slumrar bakom skärmen bör vakna till och inse vilken värld vi lever i och alla rättigheter som det talas gott om gäller inte alla.

Det här är inte ens i närheten av någon demonstration, varken Burma eller Thailand. Militärens agerande är en skam mot hela Islam, att Saudi skickar trupper till Bahrain visar vilken sida de står på. Att FN inte uttalat sig än är väl nästan ännu värre (rätta mig om jag har fel och bifoga länk, tack!).

När Neda i Iran mördades (av vem vet vi ännu inte) blev det ett himla liv om den s k ondskefulla regeringen och det skrevs massvis av artiklar, Twitter var räddaren för folket etc. Nu erfar vi något som alla människor måste anse är värre men rapporteringen är helt annorlunda. T o m mina vänner som sovit i kojan en längre tid bör vakna upp och inse vilket smutsigt spel som förekommer i regionen och det har nått ett läge där ingen kan förneka vilka som förtrycker och vilka som är de förtryckta.

Ping: SvD rapporterar
igen

Annonser

13 kommentarer »

 1. Om jag har förstått Muhammed rätt så är det OK om de var icke-muslimer och vägrade konvertera? Rätta mig om jag har fel. Eller är det shia mot sunni nu igen?

  Kommentar av Roger — februari 20, 2011 @ 10:47 f m | Svara

 2. Jag talar ur ett humanitärt perspektiv nu.

  För att svara på din fråga 1) Nej så enkelt är det inte 2) Njae shia-sunni skulle jag inte kalla det. Majoriteten av befolkningen är Shia men det styrs av minoriteten som är Sunni, eller att kalla dem det vore att tala gott om dem. Det är ett gäng oljeshejker som förtryckt sin befolkning länge på någon annans order, området är viktigt för USA exempelvis och de har flottbaser där. Ingen Sunni skulle avrätta sina bröder/systrar i religionen. Att det existerar en Shia-Sunni konflikt som ger upphov till sådant här beteende finns det ingen sanning i, däremot är det den bilden som förmedlas i media.

  Kommentar av majestrooo — februari 20, 2011 @ 10:56 e m | Svara

 3. Vilken religion har dessa oljeshejker då? Och på vems order? Lätt att skylla på ”någon annan”. Som Ghaddafi gör nu => ”Det är utlänningarnas fel bla-bla-bla….”

  Nä det här muslimska martyrskapet är bara för mycket….”Alla är så taskiga mot oss”. Väx upp!

  Kommentar av Roger — februari 21, 2011 @ 11:00 f m | Svara

  • Än en gång, håll religionen åt sidan för ett tag.

   Titta på vad som skett och jämför rapporteringen nu mot Neda t ex. Hur kan det fortgå…det är inte så att massakern är något unikt för Bahrain i år, det har pågått länge, men inte ett skvatt av fördömande från de organisationer som är ämnade att arbeta med dessa frågor.

   Det här är inget som går att skylla bort! Det är fakta som har filtrerats i media.

   Kommentar av majestrooo — februari 21, 2011 @ 5:08 e m | Svara

   • På vems order går att härleda ur följande resonemang:

    Saudi skickar trupper till Bahrain som i sin tur är uppbackade av USA.

    Kommentar av majestrooo — februari 21, 2011 @ 5:09 e m

 4. Än en gång framgår med icke önskvärd tydlighet vad som är det globala målet! Underkastelse för mullorna.

  För någon Gud är det inte tal om.

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/pakistansk-minister-mordad

  Kommentar av Roger — mars 2, 2011 @ 10:40 f m | Svara

  • Ingen kallar dessa människor för muslimer. Ta inte det värsta och stämpla det som Islam, det finns tidigare uttalanden som fördömer sådant här.

   Men media har inget annat vapen än att smutskasta Islam, sanningen går dock inte att förneka och som man säger i Sverige: ”ärlighet varar i längden”. Islams ärlighet och vackra sida kommer att skina igenom alla människors hjärtan till slut, oavsett all smutskastning!

   Kommentar av majestrooo — mars 14, 2011 @ 8:17 f m | Svara

 5. ”Jag talar ur ett humanitärt perspektiv nu.”
  bra , dvs du talar ur ett kristet perspektiv , där denna handling fördöms som omoralisk därför att den frångår principen att ”behandla din nästa som du själv vill bli behandlad”, dvs som en jämbördig man som har rätten till frihet.
  Jesus lärde att revoltera mot absoluta lagar, dessa var fel och förslavade människor, ingen frälsning kommer ur att kallt tillämpa lagen utan medkänsla om sin nästa, det korrumperar människan och förtorkar din själ. Jeusus sade: Jag har ej kommit för att upphäva lagen , men för att fullborda den. Utan guds gränsöverskridande kärlek och förlåtelse till dig , blir du inte fri från synd , hur noga du än följer den absoluta lagen, för den är korrupt och korrumperar ditt hjärta. Du är en slav under lagen, men jesus älskar dig och vill att du blir fri, han förlåter dig och älskar dig, han är den som kan ge dig nåd. Jesus sade ”jag är vägen, ingen kommer till fadern utom genom mig”.

  Kommentar av jaaa — mars 16, 2011 @ 1:26 f m | Svara

  • Tack för din kommentar. Jag accepterar Jesus som budbärare från den Ende Guden. Jag vill inte likställa humanitär med kristet, då det inte är bundet till endast en sekt/folk/religion. Att handla i enlighet med människans sanna natur är att vara nära Gud.

   Kommentar av majestrooo — mars 16, 2011 @ 9:22 f m | Svara

 6. Du ger följande svar till Roger;
  ”Att det existerar en Shia-Sunni konflikt som ger upphov till sådant här beteende finns det ingen sanning i, däremot är det den bilden som förmedlas i media.”
  Hur kommer det sig då att man hittar sådana video?

  ”Shias Are Not Muslims !!!!” http://www.youtube.com/watch?v=T3CXhDRhc9Q
  ”Shia’s are not Muslims (Off) – by Bilal philips” http://www.youtube.com/watch?v=3hnIERpeFDI

  Vem skall man tro på om relationerna mellan Sunni/Wahabi/Shia?

  Kommentar av Jerry — mars 16, 2011 @ 3:00 e m | Svara

  • Bra fråga! Svaret är så klart att du ska lyssna på de bevis som läggs fram (alla kort på borden) och sedan komma fram till en slutsats själv. För varför skulle du tro mer på en person X som representerar sin ideologi än Y som också representerar sin ideologi? Vi människor har ju faktiskt alla medel från Gud att studera fakta/historia för att sedan dra slutsatser med hjälp av vårt intellekt. Nu förstår jag om du inte har lust att göra det och då är det lätt att se utifrån som att det är en konflikt mellan grupper.

   För det andra så handlar inlägget och kommentaren om Bahrain, att det ligger sekteristiska motiv till att man slaktar människor är inte hela sanningen, för varför väntade dem till 2011 när de kunde avslutat jobbet tidigare?

   Kommentar av majestrooo — mars 17, 2011 @ 12:45 f m | Svara

   • Jag följer nyhetsrapportering från Irak, Pakistan och andra länder där apporteras det ju om attentat.

    I Kerbala utövas ju attentat vid Aashura firande – det är åter igen bevis på fientligheter mellan mellan Sunni/Wahabi/Shia.
    Alltså detta hände ju ofta tidigare än nuvarande konflikt i Bahrain.

    Samtidigt basunerar Irans statliga TV (Press TV) om en ”Islamic Awakening”.
    Iran är ju Shiamuslim styrd, medan Bahrain är Sunnimuslim styrd.
    Det är ju inte svårt att tolka det som religiös konflikt snarare än fråga om demokrati.

    I Bahrain det är Shiamuslimer som har svåra levnadsförhållanden.
    Gemensam nämnare i all arabländer som ”drabbats” av diktatorer, är levnadsförhållanden för folket, medan eliten lever i sus och dus.

    Det är ju därför som folket håls på ”mattan”.

    I Iran har (januari 1979) störtats diktatoriska Mohammad Reza Pahlavi(SHAH)och ersatts av diktatoriska ayatollah med Mahmoud Ahmadinejad som ansiktet av styrande eliten.

    Jag tror att jag inte överdriver om jag har teorin att Iran har tänd krutdurken i arabvärlden för att framstå som den ledande landet i den Islamiska världen, samtidigt som deras eget folk får det allt svårare levnadsförhållanden.

    Har man interna problem, så luras folket att tro att felet är utanför landet…

    Den 06/03/2009 at 19:00 sändes på ARTE TV dokumentären med den intressanta titel;
    ”Iran – Im Reich der Schüssel”
    Kommentar av Jerry — mars 17, 2011 @ 9:43 f m

 7. Hej. Ledsen att det dröjt så länge men tydligen var jag tvungen att godkänna din kommentar via Admin-panelen (!).

  Iaf, låt mig korrigera mitt uttalande och säga att de som utför dåd med sekterisistiska motiv utgör en minoritet. Jag tänker inte blunda för att det finns skillnader emellan, men faktum är att de flesta lever sida vid sida i fred och tyvärr framstår det som en konstant konflikt mellan grupper :(.

  Iran är det enda (?) landet som inte böjt sig för Amerika och det måste man ändå ge en eloge för. Interna problem existerar det gott om i Iran, tror knappast någon utmärkt landet till utopi. Det viktiga är ändå att stödja de som försöker driva en ärlig kamp. Trots alla motsättningar, krig och sanktioner ser vi Iran göra framsteg inom vetenskap bl a och det är kul att höra. ”Rome wasn’t built in a day”

  Kommentar av majestrooo — april 1, 2011 @ 10:17 f m | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: