Islamic mind

januari 4, 2011

Man våldtog sin hustru grovt

Filed under: Världen idag — majestrooo @ 10:44 e m

Inte lär han vara invandrare iaf.

Man våldtog sin hustru grovt
Sverige 04 jan 21:23
En man i 60-årsåldern dömdes på tisdagen i Östersunds tingsrätt till sex års fängelse för grov kvinnofridskränkning och grov våldtäkt. Han ska även betala ett skadestånd på 250.000 kronor till sin fru.
Mannen våldtog och misshandlade sin hustru svårt under lång tid. Drygt 40 olika kränkande incidenter presenterades under rättegången. Bland annat kastade han het mat på kvinnan och slog henne med olika tillhyggen, uppger SR Jämtland.

Annonser

4 kommentarer »

 1. Det kan nog vara rätt att han inte är invandrare från något muslimskt land för då hade han väl kastat syra och inte het mat? Kanske grävt en grop och stenat henne eller något mer humant enligt Koranen?

  Kommentar av Roger — januari 5, 2011 @ 1:14 f m | Svara

 2. Jag ber att få rekommendera ”Tusen strålande solar” av Khaled Hosseini. De kvinnorna fick inte något skadestånd iaf. En nutidsbeskrivning av livet som kvinna i Kabul.

  Kommentar av Roger — januari 5, 2011 @ 1:24 f m | Svara

 3. Roger du kan inte dra alla muslimska män över en kam subhanaAllah.

  Inom Islam ska mannen behandla sin fru på ett väldigt bra sätt och inte behandla henne illa.
  Väldigt dåligt händelse måste jag säga

  Kommentar av Faisa — januari 5, 2011 @ 1:54 f m | Svara

 4. Aldrig har vi hävdat att män som har titeln ”muslim” behandlar sina fruar på ett bra sätt, uppenbarligen har dessa män svårt att följa våra praktexempel, förutom våra profeter och efterträdare behöver vi endast gå tillbaka till Imam Khomeinis tid och läsa följande om hans relation till sin fru:

  As to the Imam’s behavior within the family, Mrs. Mostafavi says that Imam’s behavior towards his wife was very intimate, respectful and kind. It was her views that were carried out regarding every matter of family life. He never started to eat before she did. Everybody, even the children had to wait for the lady of the house before beginning to eat.

  He never asked his wife to do or bring anything for him. He would rather tell the children. He always did respect his wife and always showed his love and respect for his wife particularly when their children were present.

  Jag tror Roger nu börjar få lite förståelse för vad som pågår. Roger vet själv att han aldrig skulle göra något liknande, att jag drar upp en brottsling i Sverige och låta honom agera som representant för Roger träffar honom direkt. Du har precis upplevt vardagen för muslimska män i Sverige.

  Ang bokrekommendationen så måste jag vara ärlig och säga att jag inte lär hinna läsa den inom närmsta månaden, däremot lär innehållet inte vara något överraskande.

  Många tror att situationen i de muslimska länderna endast är ett resultat av Islam och muslimsk religion, utan någon inblandning från Väst. Inte många frågar till exempel: kvinnor i Afghanistan hade de inte redan i dåligt skick innan talibanerna kom till makten (och förvärrades ytterligare efteråt)? Varför var de i så dåligt skick? Och varför, av de olika ideologiska tolkningar av islam, blev endast de mest extrema versionerna så dominerande i Afghanistan under och efter det afghanska Jihad? Detta är frågor man bör ställa sig innan man drar alla muslimska män i Asien och Mellanöstern över en kam.

  Å andra sidan när detta sker i västvärlden, som jobbar för fullt för kvinnors rättigheter och jämställdhet mellan könen, är det en skam och något har gått fel. Ovanstånede är bara ett fall som jag av en slump stötte på då jag surfade, har ett flertalet artiklar av sommarvåldtäkter och kvinnomisshandel i detta fria land men jag avböjer att publicera dem i nuläget.

  Kommentar av majestrooo — januari 5, 2011 @ 11:45 f m | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: