Islamic mind

september 21, 2009

Fredliga muslimer attackerade

Filed under: Islam idag,Politik,Världen idag — majestrooo @ 10:59 f m

Igår hölls en manifestation på Sergels Torg till minnet av de förtrycka palestinierna och mot sionismens
förtryckande krafter. Det gick bra tills det att en annan grupp som bestämt sig för att demonstrera mot regimen
i Iran börjat kasta ägg och tomater mot de fredliga och lugna människorna på Sergels Torg.

Tycka vad man vill om manifestationen men att attackera kvinnor med ägg (ja en träffades hårt i armen) så har man gått
för långt. Där hjärnan slutar tar nävarna vid…så illa illa och tragiskt.

Snicksnack 1
Snicksnack 2

Annonser

5 kommentarer »

 1. ”Fredliga muslimer”… Stackare…

  Kommentar av antykatoendek007 — september 21, 2009 @ 3:22 e m | Svara

  • Ja visst är det hemskt!

   Kommentar av majestrooo — september 21, 2009 @ 9:10 e m | Svara

 2. Fredliga muslimer? Fredlig demonstration? Hur kan du kalla en demonstration där man hyllar mullahväldet i Iran, en av världens mest fascistiska och brutala diktaturer för fredlig. Kanske till och med vänlig? Det här är inte en fråga om religion. Mohammad Omars hizbbollahmän och nazister på plattan hade ingenting med någon religion att göra. De åberopar den, samtidigt som Irans högsta religiösa auktoriteter håller krismöten av rädsla för att regimens brutalitet får landets ungdomar att vända ryggen till religionen.

  Var inte Neda som mördades av dessa Hizbollahfanatiker muslim? Sohrab? De tusentals som mördats under dennan 30 åriga terrorregim? Var Hizbollahkrigarna som systematiskt våldtar och torterar för att visa upp löjliga erkännanden i TV de riktiga muslimerna?

  Om det här är en religiös fråga, vilket jag absolut inte tycker att det är, borde tiden vara inne att klargöra religionens ståndspunkt. Stödet till Palestina är definitivt inte en religiös fråga. Det är en fråga om mänsklighet och att ställa sig bakom mänskliga värden.

  Denna demonstration med ”fredliga muslimer” som håller Hizbollahflaggor, Khomeinibilder medan miljoner fredsträvande iranier dödas, våldtas och misshandlas på Tehran, Shiraz, Isfahans gator…. Jag har hittills kallat mig för muslim, men om detta verkligen är ”fredliga muslimer” som står sida vid sida med nazister och håller manifestationer som mer syftar till att stödja den Iranska terrorregimen och dess lakejer Hizbollah och Hamas, vill jag inte ha någonting med Islam att göra.

  Kommentar av Mardavij — september 21, 2009 @ 11:52 e m | Svara

  • Först vill jag fråga om du har läst Mohamed Omars tal jag länkat till ovan? Där framgår rätt tydligt demonstrationens syfte, framförallt var den öppen för alla frihetstänkande människor.

   Angående Neda finns det tonvis med material om alternativa teorier, antar du vet, om det handlar om Iran – den enda nålen i Israels öga – så läggs all energi på att förvirra människor och ägna sig åt förlöjligande av landet.

   I framtiden kommer det bli allt mer tydligt – då människor vaknar upp – vilka som är förtryckarna och vilka som är förtryckta. Denna Koranvers sammanfattar det hela bra:
   Sanningen har kommit och då har lögnen vikit, ja lögnen är dömd att vika! [17:81]. Eller på Svenska brukar vi säga ”Ärlighet varar i längden”.

   Kommentar av majestrooo — september 22, 2009 @ 9:35 f m | Svara

 3. Kallar du dig muslim och stödjer fascisterna som kastade ägg och tommater mot barn och kvinnor i muslimerna största högtid/Eid Fitr? Har du inte hörd vad satanister gjorde när började våt program med koran-läsning?
  Du är Monafgh och enl. vår helgia koran är hycklare värre än allt annat som kan finnas. Om du känner dig muslim gör TAWBAH och jag lovar att ska ber för dig och andra ”Allahåmmä äsleh kolle faseden men omorel muslemin”.
  Vi hade samlats där för att ge vårt stöd till Palestina. Alla tre religioners heliga platser är ockuperade Om du och andra monakister, kommunister och anarkister hade åsiker om Iran kunde skricka hur mycket ni kunde före vår demonstration!

  Kommentar av Quds-demonstrant — september 22, 2009 @ 4:48 e m | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: